Menu
Ididitweb Webdesign, 3490 Kvistgård, Tel. + 45 60 61 64 70, E-. ididitweb@gmail.com

Ididitweb Portfolio

Vores portfolio / referencer - eksempler på de seneste hjemmesider som vi har designet

Seneste hjemmesider:


Kvistgårds Private Børnehus
Kvistgårds Private Børnehus

Kvistgård Private Børnehus er bygget i CMS og designet er inspireret af naturens og børnenes grønne glade farver. Det er en natur børnehave og vuggestue med focus på musik, rytmik og kreativitet, du er med til at skabe dit barns hverdag.

kvistgaardbornehus.dk

Lulu Restaurant
Lulu Restaurant

I Lulu Restaurants smukke lokaler midt i Thisted Centrum, serverer de den store Kinesiske Buffet, Mongolian Barbecue Bar, samt Sushi specialiteter og mange, 2-6 kuverter menuer. Der er plads til større og mindre selskaber i Lulu.

Lulu Restaurant

Silkeplanter.com
Silkeplanter.com

Silkeplanter med shop – din leverandør af naturtro planter, træer og blomster – direkte fra producent. Ud over at levere naturtro planter, tilbyder Silkeplanter.com rådgivning, montering og opsætning ved specialuddannet personale.

Silkeplanter.com

Dr. HUG
Dr. HUG

Dr. Hug Maximum Rock ’n Roll fortolker Led Zeppelin, Who og Black Sabbath. Dansemusik er når Dr. Hug spiller op til dans med tidens pop melodier fra Beatles, Fleetwood Mac, Kinks, BTO. Godt stor guitarlyd, orgel og pumpende grundlyd.

Dr. HUG

Sydfranskferiebolig.dk
Sydfranskferiebolig.dk

Sydfranskferiebolig.dk Velkommen til Stenhuset i Reols, beliggende i naturlige smukke omgivelser i Languedoc og i den atmosfærefyldte landsby Riols, meget tæt på det kendte store vindistrikt Saint Chinian. Middelhavets strande er kun 50 minutter væk i bil.

Sydfranskferiebolig.dk

Anders Lassen
A Touch of Magic

Tryllekunstneren Anders Lassen har gennem de seneste 12 år optrådt professionelt som tryllekunstner uhøjtideligt og afslappet, publikum læner sig tilbage og oplever magi på allerhøjeste niveau, han optræden for hele selskabet.

A Touch of Magic

Sjovskole.dk
Sjovskole.dk

Sjovskole.dk er også designet over et CMS med blog system. Hjemmesiden er lys og let, da glade børn lærer mest. Positiv psykologi i skolen og hjemme er hjemmesidens fokus. Sådan skal det også være for børn – til at forstå og sjovt.

Sjovskole.dk

Fatrock.dk
Fatrock.dk

Fatrock.dk Fat Rock spiller blues/rock! Ingen blødsødenhed, kun kontant rock der gynger, Lige fra Led Zeppelin, Lenny Kravitz, Georgia Sattelites, Deep Purple, Uriah Heep, Steppen wolf, Slade, Animals, til Fede Gasolin hits!

Fatrock.dk

Castellopizza.dk
Castellopizza.dk

Castello Pizza Ristorante i Fredensborg 3480, er en hyggelig og familievenlig restaurant tæt ved Fredensborg tog og bus station. De har plads til selskaber på op til ca. 35 personer. Ring gerne og bestil mad i forvejen. De har også Take Away.

Castellopizza.dk

Ring eller skriv

Send en E-mail

Send en Email: ididitweb@gmail.com
eller ring +45 60 61 64 70

Top