Menu
Ididitweb Webdesign, 3490 Kvistgård, Tel. + 45 60 61 64 70, E-. ididitweb@gmail.com

Få en smuk online shop

Sælg varer eller service online med en smuk webshop

Online shop 21/5/2018

shop ididitweb

"Få en smuk shop som sælger varer og vækker kundernes nysgerrighed og som samtidig er tillidsfuld og nem at bruge."

Sælg varer eller service online med en smuk webshop

Et CMS system er et perfekt værktøj til at bygge videre på, hvis man vil skabe en produktsite og f.eks. udvide sin fysiske forretning med en online shop, det kan være en tøjbutik som på hjemmesidens forside viser et galleri af produkter med fotos, beskrivelse, priser og hvor mange af en vare der er på lager i øjeblikket.

Det handler om at designe, udvikle og at markedsføre en online shop.

Eller man kan gå efter en løsning med en decideret shop software som har udvidet statistik, kundedatabase, årsresultat m.m. også med denne løsning kan man sælge et hav af forskellige varetyper, inklusive digitale produkter til download.

Du kan selv redigere tekster, indsætte produkter og oprette nye sider.

Få en færdig løsning

Du kan få en stabil online shop sat op i løbet af få uger med hvilken som helst type produkter, f.eks. en sko webshop uanset om du sælger varer eller service, og du kan derfor koncentrere dig om de vigtigere markedsførings aspekter, såsom at promovere dine varer online og forøge din profit, engagere dig i social networking, møde kunder på Facebook, i det hele taget markedsføre din shop online så den bliver synlig og dine kunder finder dig.

Omkostningerne til at sælge online er relativt lave – grundlæggende skal man vedligeholde websiten og uploade indhold omkring de produkter som man vil sælge.

Artikler

Ring eller skriv

Send en E-mail

Send en Email: ididitweb@gmail.com
eller ring +45 60 61 64 70

Top