Menu
Ididitweb Webdesign, 3490 Kvistgård, Tel. + 45 60 61 64 70, E-. ididitweb@gmail.com

Ididitweb - Musik og video på hjemmesiden

Send en E-mail hvis du har en drøm om at udsende en plade og måske få en hjemmeside til promotion. Gode idéer findes alle vegne og de rigtige samarbejdspartnere er vejen frem. Vi samarbejder gerne med bands og solister omkring idéer til musik og videoer, arbejde og hobby falder nemt sammen.

Musik og video på hjemmesiden 3/8/2018

Send en mail hvis du har en drøm om at udsende en plade og måske få en hjemmeside til promotion. Gode idéer findes alle vegne og de rigtige samarbejdspartnere er vejen frem. Vi samarbejder gerne med bands og solister omkring idéer til musik og videoer, arbejde og hobby falder nemt sammen.

Video eller musik på hjemmesiden.
Det er nemmere end nogensinde at skabe musik og udgive den.

MySpace

Musiker hjemmesider og sociale netværk

Vi lægger her vægt på underholdning med links til sociale netværk, pressemeddelelser, opdatering af siderne. Placering af artikler på andre hjemmesider eller hos pressen? Skal stedet have nogle specifikke funktioner - shop, fora, chat-applikationer, sociale netværksfunktioner, et medlemsområde osv.

Fat Rock

Musik på hjemmesiden

PC-Komponeret musik / jingle. Vi tilbyder at skabe og komponere et lille stykke musik til din hjemmeside. Du er selv med til at bestemme i hvilken stilart du kunne have behov for det i.

Ønsker du at lægge foto eller video ud på nettet, løser vi også det. Du kommer med dine egne eller vi kommer til dig og optager / fotograferer.

Vi kan tilbyde flere sprog og være behjælpelig med sprog og tekst på dansk, svensk, engelsk og ellers kommer du selv med dit sprogvalg.

Kontakt ididitweb.dk med dit navn, din e-mail og et telefon nummer.

Send u forpligtigende e-mail og vi svarer indenfor 48 timer.

Kontakt

Video på hjemmesiden

Artikler

Ring eller skriv

Send en E-mail

Send en Email: ididitweb@gmail.com
eller ring +45 60 61 64 70

Top