Menu
Ididitweb Webdesign, 3490 Kvistgård, Tel. + 45 60 61 64 70, E-. ididitweb@gmail.com

Ididitweb Blog

Her er nogle blog artikler med informationer

Hjemmeside artikler

Her er nogle artikler med informationer om hjemmeside design.

Content Management System

CMS

CMS Systemer Med et Content Management System kan du selv oprette sider og vedligeholde indholdet såsom tekster, fotos og produkter. Du har adgang til din hjemmeside direkte online gennem browseren. Uanset om du har brug for en hurtig marketing site eller en restaurant hjemmeside, har vi gennem årene lært hvordan et sådant projekt skal gennemføres og har tilpasset processen til nutidens koder for at levere den bedste service.

CMS

Content Management System

Online shop

Et CMS system er et perfekt værktøj til at bygge videre på, hvis man vil skabe en produktsite og f.eks. udvide sin fysiske forretning med en online shop, det kan være en tøjbutik som på hjemmesidens forside viser et galleri af produkter med fotos, beskrivelse, priser og hvor mange af en vare der er på lager i øjeblikket.

Shop

Musik og video

Musik og video

Send en mail hvis du har en drøm om at udsende en plade og måske få en hjemmeside til promotion. Gode idéer findes alle vegne og de rigtige samarbejdspartnere er vejen frem. Vi samarbejder gerne med bands og solister omkring idéer til musik og videoer, arbejde og hobby falder nemt sammen.

Medier

Webdesign

Webdesign

Webdesign er en af de smukkeste og mest givende områder man kan komme ind i. Der er et utal af muligheder og idéer, kreativiteten kan slippes fri for at skabe en site som alle kan opleve online 24 timer i døgnet. Du får et helt nyt webdesign til din nye hjemmeside ud fra din stil, idé og smag.

Webdesign

Ring eller skriv

Send en E-mail

Send en Email: ididitweb@gmail.com
eller ring +45 60 61 64 70

Top